Wasbare babydoekjes - Tencel & biokatoen - 5 stuks

Set van 5 dubbelzijdige doekjes uit bio- en tencel katoen

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001175

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Zero waste en een baby, het kan. Vanaf dag 1 kan je kiezen om je kleintje te verzorgen op een natuurlijke en efficiënte manier.

De dubbelzijdige wasbare doekjes van Bebio absorberen goed, zijn sterk en zacht voor de gevoelige huid van je kleintje met een lage milieu-impact. Lief voor de huid én onze planeet!

17,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

Set van 5 wasbare babydoekjes Tencel & biokatoen van het Belgische merk BEBIO. Deze billendoekjes zijn herbruikbaar en vrij van nare stoffen. Een prima eerste stap om de dagelijkste verzorging van je kindje meer duurzaam te maken tot onmisbaar voor ouders die zero waste willen gaan bij elke luierwissel.

  • Ontworpen in België
  • De wasbare doekjes zijn getest door OEKO-TEC om de afwezigheid van meer dan 100 schadelijke stoffen te garanderen
  • Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • FSC Mix® gecertificeerd
  • De stof wordt vervaardigd met een niet-toxisch oplosmiddel dat voor meer dan 99% gerecycleerd is. Deze techniek vermijdt de vervuiling van het weinige water dat wordt gebruikt.
  • Ook handig als snoetenpoetsers, na een maaltijd of snackmoment.

 

Afmetingen: 15 x 15 cm
Materiaal: de gekleurde zijde is gemaakt van 100% biologisch katoen en de sponszijde is 80% Tencel viscose en 20% polyester. Tencel is een vezel die bekend staat om zijn zachtheid, absorptievermogen en uitstekende sterkte. Het is een vezel met een laag milieueffect, vervaardigd van houtpulp uit duurzaam beheerde bossen en zonder pesticiden. De boom wordt gestript en niet gekapt, zodat hij snel regenereert.

-

BEBIO wil op een eerlijke manier vrolijke producten maken die betaalbaar zijn voor iedereen. Het gamma voor jonge gezinnen bestaat uit: vochtige doekjes, wasgel, liniment, billenbalsem en zoveel meer. De producten hebben steeds een speels design en een onberispelijke samenstelling.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories