Zachte slaapzak Organic Quill - TOG 1.0

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

Ouders van jonge kinderen weten maar al te goed hoe kostbaat slaap is. Gelukkig zijn er de ergoPouch slaapzakken om je kleintje te helpen bij een goede nachtrust in alle comfort.

Deze zachte slaapzak heeft een TOG waarde van 1.0 en is afgewerkt met een dromerige verenprint om bij weg te dromen.

77,00 €

61,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-BAGS MQU1910 12-36m

TypeSlaapzakken
PrintsRaccoon blue
KleurRoze
Korting- 30 %
TOG waardeTOG 1.0

Zachte all-year-round slaapzak Organic Quill TOG 1.0 uit organisch katoen sluit nauw aan en geeft tegelijk voldoende bewegingsruimte. Het organisch katoen ademt waardoor je kleintjes lichaamstemperatuur onder controle blijft. Deze slaapzak draag je best bij een (kamer)temperatuur tussen de 21 en 24°C - extra dekentjes zijn overbodig.

De ergoPouch slaapzakjes zijn er in verschillende prints en zijn allemaal gemaakt van natuurlijke biologische vezels, alsook de vulling. Het gebruik van natuurlijke materialen is belangrijk, want het zorgt voor een optimale temperatuurregeling. Bovendien is de slaapzak heel gebruiksvriendelijk. Door middel van een rits die langs beide kanten opengaat, is de luier in een mum van tijd verschoond tijdens de nacht.

Leuk weetje: bij de slaapzak krijg je een thermometer om de kamertemperatuur in je babykamer te meten. 

_

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label • zijpanden: 95% organisch katoen en 5% elastaan • vrij van pesticiden of chemicaliën • huid- en milieuvriendelijk

Maten: 12-36 maanden - lengte slaapzak (gemeten van schouders tot voetjes) 105 cm

Wasadvies: koud wassen op delicaat programma • niet geschikt voor de droogkast • strijken en droogkuis toegestaan

TOG waarde: 1.0 = (kamer)temperatuur van 21°C - 24°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waardeHoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283040.53
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.